Opruimen en opbergers

  • Geplaatst op
  • Door Marit (Marituals)
Opruimen en opbergers

Marit van Marituals (https://marituals.wordpress.com) schreef deze leuke blog over opruimen en opbergers.

Leuke decoratiespulletjes voor in huis, ik kan er nooit genoeg van hebben! Tegenwoordig heb je heel veel leuke spullen in wit, zwart en koperkleur. Ik kwam weer een heel leuk item tegen, en ik laat jullie hem graag zien!

 

Der10 Design verkoopt verschillende woonaccessoires. Dit is vooral gericht op het scandinavische design, wat tegenwoordig helemaal in is! Naast scandinavische merken hebben ze ook een aantal Nederlandse merken in hun webshop. Alles is ‘eenvoudig, tijdloos en een tikkeltje stoer’.

90% van alle artikelen uit hun webshop zijn altijd op voorraad, en heb je binnen 1 tot 2 werkdagen in huis. Handig!

Opbergen kan op verschillende manieren. Gewoon in een kast, of in een lade, of juist in een doos. Meestal worden spullen altijd ‘onzichtbaar’ opgeborgen, maar dat is met mijn nieuwe item helemaal niet nodig! Tegenwoordig is het namelijk ook helemaal hip om je spullen op te bergen in leuke mandjes. Der10 design verkoopt ook hele leuke, en ik laat er graag wat aan jullie zien!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leuk zijn ze hé?

Zelf kreeg ik ook een item toegestuurd, namelijk een zwart mandje. Hij is gemaakt van een soort ijzeren zwart draad, wat in elkaar is verweven. Het mandje is 32 cm doorsnee, en heeft zo een mooi formaat om verschillende dingen in op te bergen. Dit mandje lijkt mij persoonlijk heel erg leuk om op mijn slaapkamer te zetten! Hierin wil ik bijvoorbeeld mijn make-up paletten inleggen, of mijn zonnebrillen. Doordat hij doorschijnend is en een zwarte kleur heeft kan je hem eigenlijk overal wel voor gebruiken! Natuurlijk kan je er ook fruit inleggen, en heb gebruiken als fruitmand.

mandje-ontvang

 

img_4322

Hier kan je zien dat het mandje heel mooi ‘geweven’ is!

 

img_4319

fullsizerender-1

Zoals je kan zien kan je er heel veel leuke dingen in doen, en staat eigenlijk alles erbij! Ik vind m cool!

Je kan hem voor €19,95 hier bestellen!

Wat zou jij in deze mand opbergen?

 

Veel liefs,

Marituals xx

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »